Onze IB-ersAnneke van Doornik
Met veel plezier werk ik op Bij de Bron. Ik ben getrouwd met Dick en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Binnen de school ben ik werkzaam als intern begeleider en RT’er. Dat is werken met hoofd en hart. Het creëren van een kansrijke omgeving voor een kind is een prachtige taak.
Samen met mijn collega’s en u als ouders wil ik daar mijn steentje aan bijdragen. Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor het kind in al z’n facetten, waarbij het welbevinden centraal staat. Goede contacten met alle betrokkenen zijn daarbij cruciaal, want de school: dat zijn we samen. Dit schooljaar ga ik ook een middag lesgeven aan groep 3 en ook dat zal ik met veel plezier doen. In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit in een muziekgroep en verder hou ik van klussen en sporten.
Hanneke Verbeek 
Wie ben ik, waar kom ik vandaan? Ik ben geboren op een Zuid-Hollands eiland: Goeree Overflakkee. Sinds 2008 woon ik in Nijkerk. Inmiddels werk ik sinds januari 2014 met veel plezier als IB-er op Bij de Bron. Samen met de collega's en u als ouders wil op zoek naar een passend onderwijsaanbod voor uw kind. Dat hoop ik het komend schooljaar weer met u te mogen doen.
 BmdB Bij de Bron, 2011
Realisatie: Anyway Internet